Robbert

Robbert

Posted juli 26, 2018

Het is een verademing om met millennials te werken en om kennis te delen. Met een open vizier, alles is mogelijk. Dat werpt me terug naar de tijd dat ik met de OV Koeriers de landelijke pers haalde. We waren de eersten ter wereld die als studenten georganiseerd kleine spoedpakketjes met het openbaar vervoer gingen bezorgen, hoe smart was dat in 1991? Het bedrijf hebben we destijds als stichting opgezet, we hoefden er niet van rijk van te worden en beseften dondersgoed dat we dat niet in ons eentje voor mekaar kregen.

Het dispuut werd op deze manier integraal beneficiair, zodat we in een klap 60 medewerkers konden inzetten. Een mooie, magnifieke en leerzame tijd. Het doel was om het personeelsbestand zo klein mogelijk te houden en veel gebruik te maken van zelfdragende regisseurs. Ook op deze wijze is het mogelijk om een goed team op te leiden en in te zetten en voldoende flexibiliteit te houden.

Met mijn vroege zelfstandigheid als directeur van Da Vinci OV Koeriers ben ik uitgegroeid tot een all round sparring partner en coach voor bestuurders en leidinggevenden die behoefte hebben aan een frisse blik waarbij hun vraagstuk vanuit vernieuwende invalshoeken kan worden belicht. Hierbij is een goede regisseur onontbeerlijk.

 

 

Karakter:

Probleemoplosser, bouwer, vrijdenker, out of the box, mediator en gevoelsmens. Verbinding leggen en houden in een sterk veranderende omgeving en cultuur om samen doelgericht tot oplossingen te komen die gedragen worden. Sterk geloof in wederkerigheid waarbij zaken tot stand komen zonder of met beperkte geldstromen.